ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ο ΣΚΑΪ τέλειωσε και επίσημα τον Μπογδάνο

Tέλος ο Κ. Μπογδάνος από τον ΣΚΑΪ όπως έγραψαν από χθες οι zoornalistas (ΕΔΩ). Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε «ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο». Μάλιστα «ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία». Θυμίζουμε ότι χθες το κανάλι του Φαλήρου είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη για τις «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του και τους απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Πρωθυπουργού».
Σήμερα στη θέση του ανεκδιήγητου Μπογδάνου, τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού παρουσίασε ο έτερος αστέρας του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Υποφάντης. Κατά την έναρξη της εκπομπής, ο Υποφάντης διάβασε την ανακοίνωση με..
την οποία ο ΣΚΑΙ γνωστοποίησε τη λήξη συνεργασίας με τον Μπογδάνο ενώ στη συνέχεια μετέφερε τι του είπε ο ίδιος, λίγα λεπτά πριν πάρει τη θέση του στην εκπομπή: «Είδα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πριν μπω στο στούντιο και μου είπε, έτσι είναι, η ζωή συνεχίζεται!»
Πολλοί είπαν ότι η αποπομπή Μπογδάνου και η μη ανανέωση του συμβολάιου του είχαν αποφασιστεί προ καιρού καθώς η διοίκηση του σταθμού του είχε προτείνει να μεταφέρει την εκπομπή το Σαββατοκύριακο και ο παρουσιαστής είχε αρνηθεί...