ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Τριάντα χρόνια ανομίας...

Ν. Παππάς: Τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν  το ΕΣΡ στο έργο του

Η ομόφωνη κατάληξη στην απόφαση του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες (δείτε ΕΔΩ) είναι σημαντικό στοιχείο και δείχνει τη βούληση που υπάρχει ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αυτό επεσήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ-1 «Μαζί το Σαββατοκύριακο».
Ο Ν. Παππάς τόνισε πως αυτή η σύνθεση του ΕΣΡ έχει κάνει περισσότερη δουλειά –μέσα σε κάποιους μήνες- από τις προηγούμενες», ενώ την τιμή εκκίνησης την χαρακτήρισε λογική, με τον ίδιο να θεωρεί ότι το τίμημα των 35 εκατ. ευρώ.. για κάθε μία τηλεοπτική άδεια, διασφαλίζει τα συμφέροντα του Δημοσίου.
«Καλώ τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν  το ΕΣΡ στο έργο του το οποίο νομίζω μετά από τρεις δεκαετίες ανομίας, παρανομίας και αναρχίας είναι πάρα πολύ κοντά στο να κάνει ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα και να αδειοδοτήσει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.
Ακόμη, σημείωσε πως βάσει του νόμου υπάρχουν πολύ αυστηρά κριτήρια λειτουργίας των σταθμών, και ανέφερε πως θα αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων και θα προστατευτούν τα δικαιώματά τους.

ΥΓ Εκεί στην ΕΡΤ, ξέρουμε ότι ο Παππάς είναι υπουργός και προϊστάμενός σας, αλλά μην τον βάζετε σε μεγαλύτερο «παράθυρο» γιατί... βγάζει μάτι και σχολιάζεται αρνητικά...