ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Και επίσημα διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ο Β. Κωστόπουλος

Την τοποθέτηση του Βασίλη Κωστόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ ενέκρινε η Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ψήφισαν θετικά ενώ οι υπόλοιποι «παρών» χωρίς όμως αν εκδηλωθεί από πουθενά αντίρρηση στο πρόσωπο του Β. Κωστόπουλου.
Πρόκειται για τον άλλοτε νομικό σύμβουλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εντός του Ραδιομεγάρου και λέγεται ότι ουσιαστικά θα αναλάβει να διευθετήσει όλα τα ανοικτά νομικά ζητήματα από την περίοδο της ΝΕΡΙΤ αλλά και όσα απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η υπόσταση της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Πλέον αναμένεται η τοποθέτηση και άλλων δύο μελών στο..
διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ (καθώς έχουν παραιτηθεί και δύο μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ), θέσεις για τις οποίες ολοκληρώθηκε η προκήρυξη και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις ώστε μετά να περάσουν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και να αναλάβουν τα καθήκοντά τους συμπληρώνοντας το ΔΣ της ΕΡΤ.
Για τη μία θέση προαλείφεται, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Γιώργος Θαλασσινός, τον οποίο αναμένεται ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ να τοποθετήσει ως αναπληρωτή του και να του αναθέσει ευθύνες σχετικά με τον προγραμματισμό της τηλεόρασης και της ραδιοφωνίας. Ευθύνες αναμένεται να ανατεθούν από το νέο διευθύνοντα σύμβουλο και στον πρόεδρο της ΕΡΤ, θέση στην οποία παραμένει ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος μέχρι σήμερα και έπειτα από την παραίτηση Λάμπη Ταγματάρχη είχε αναλάβει και χρέη διευθύνοντος συμβούλου.
- από ρεπορτάζ του Σωτήρη Μανιάτη στο efsyn.gr