ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ψυχραιμία πρόεδρε...

Οταν η Ραχήλ μακρή «τρέλανε» τον Τσακνή
(ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπόρεσε να παραμείνει ψύχραιμος μέχρι το τέλος ο Διονυσής Τσακνής (κακώς πρόεδρε) όταν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ, τον διέκοψε φωνάζοντας η Ραχήλ Μακρή.
Ο Τσακνής άκουγε αμίλητος την πρώην βουλευτή να του απευθύνεται σε έντονο ύφος επαναλαμβάνοντας "είστε άναδροι, ξετσίπωτοι και μετατρέψατε την ΕΡΤ σε εργαλείο της κυβέρνησης". Σε κάποιο σημείο ο Τσακνής δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει με τη σειρά του - και από μικροφώνου:.. "Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους; Βγάλτε το σκασμό!»..
Η Ραχήλ Μακρή, που βρήκε ευκαιρία για λίγη δημοσιότητα, συνέχισε απτόητη ρωτώντας: "Γιατί να βγάλω το σκασμό κύριε;" με τον Τσακνή να φωνάζει και πάλι: "Επιτέλους. Σκάσε!..".
Κατόπιν τούτου Ραχήλ πήρε από το χέρι τα δύο ανήλικα παιδιά της και αποχώρησε από την εκδήλωση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής...
Λίγη αυτοσυγκράτηση πρόεδρε ποτέ δεν έβλαψε κανέναν... Μας βλέπουν (και μας ακούνε) και παιδιά...
Δείτε το βίντεο (από το protothema.gr):