ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο κυρίαρχος των 8 επιστρέφει στις οκτώ

Στις οκτώ το βράδυ επιστρέφει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, από τη νέα σεζόν.
Την ανακοίνωση έκανε ο  γενικός διευθυντής προγράμματος, marketing και επικοινωνίας του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, σε συνάντησή του με δημοσιογράφους στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Ο Λάτσιος είπε πως θεωρεί ότι αυτή η ώρα ταιριάζει στο προφίλ του καναλιού και πιστεύει ότι το δελτίο ειδήσεων θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στις οκτώ.
Παράλληλα, όπως διευκρίνισε, πραγματοποιείται επανασχεδιασμός τόσο σε επίπεδο..
περιεχομένου όσο και γραφικών προκειμένου το δελτίο να γίνει πιο «ελκυστικό».
Φυσικά στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσει στην πρωινή ζώνη κι ο Γιώργος Παπαδάκης παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί μειωση 85% στις αποδοχές του (δείτε ΕΔΩ) ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει από τη νέα σεζόν το δικό του "σαρβάιβορ" (τo Nomads) κι όποιoν πάρει η... AGB.

Ο Κ. Μπογδάνος δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του ΑΝΤ1 γαι την επόμενη σεζόν. Η συνάντηση με τον Λάτσιο στο Κολωνάκι που είχαν δημοσιοποιήσει οι zoornalistas (EΔΩ) μάλλον δεν απέδωσε τα αναμενόμενα...