ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Στις 17 Ιουλίου επιστρέφουν στον ΔΟΛ όσοι έφυγαν...

…για να εργαστούν στην «Ελευθερία» του Μαρινάκη

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στην «Ελευθερία του Τύπου» που προέρχονται από τον ΔΟΛ, θα επιστρέψουν πίσω στη Μιχαλακοπούλου! Αυτό τουλάχιστον ακούγεται τα τελευταία 24ωρα… χωρίς όμως να αποκλείεται – επειδή αλλάζουν διαρκώς τα σχέδια, να συμβεί κάτι άλλο. Και το κάτι άλλο, είναι απλώς μια μικρή παράταση. Αφού αργά ή γρήγορα, δηλαδή, είτε μέσα Ιουλίου είτε τέλη του μήνα, θα ξαναβρεθούν κάτω από την ίδια στέγη όλοι μαζί!..

Προς το παρόν οι πρώην δημοσιογράφοι του ΔΟΛ που εργάζονται για την «Ελευθερία του Τύπου» προετοιμάζονται (και) ψυχολογικά για την επιστροφή στα παλιά λημέρια!
Όπως είναι φυσικό στο άκουσμα της πληροφορίας, τόσο στη Μιχαλακοπούλου όσο και στον Πειραιά, επικράτησε μούδιασμα, παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό από την αρχή… Κι αυτό διότι στην αρχή τουλάχιστον θα είναι άβολα και για τις δυο πλευρές. Είτε επειδή όσοι έμειναν είναι απλήρωτοι και ταλαιπωρημένοι, ενώ οι άλλοι πληρώνονται κανονικά… είτε λόγω του τρόπου με τον οποίο εξελίχθησαν τα γεγονότα και οι αποχωρήσεις την περίοδο που άνοιξε η «Ελευθερία του Τύπου».
Ωστόσο το γεγονός ότι μεσολαβούν οι διακοπές του καλοκαιριού και οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα κάνουν χρήση της άδειάς τους… αναμένεται η προσαρμογή να είναι ομαλή και χωρίς παρατράγουδα!
- πηγή: enimerosi24