ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

«Φθαρμένο προϊόν» ο Πρετεντέρης

Στον... πάγκο ο παλαίμαχος αρθρογράφος του ΔΟΛ

Αρκετές εβδομάδες μετά τη θριαμβευτική επικράτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη δημοπρασία για το Συγκρότημα Λαμπράκη, και την εξαγορά του ιστορικού ΔΟΛ από τον εφοπλιστή με οικογενειακή παρακαταθήκη στον χώρο της Κεντροδεξιάς, η Μιχαλακοπούλου προσπαθεί να βρει ακόμη τα πατήματά της. Στα γραφεία του ΔΟΛ μπορεί κανείς να οσφριστεί παρασκηνιακές ζυμώσεις, στο περιθώριο της μάχης ηθικής και αξιοπρέπειας που δίνουν καθημερινά οι εδώ και πολλούς μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι.
Στον απόηχο της επικράτησης Μαρινάκη, το πρόσωπο που αρκετοί περίμεναν ότι θα είχε αναπτύξει προχωρημένο βηματισμό είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης, κάτι που φάνηκε και από τους.. πανηγυρικούς τόνους με τους οποίους ο παλαίμαχος αρθρογράφος υποδέχτηκε την αλλαγή ηγεσίας στο Συγκρότημα Λαμπράκη.
Ο χρόνος που ακολούθησε ωστόσο, δεν δικαίωσε τις παραπάνω εκτιμήσεις. Και το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες ότι, στο περιθώριο και των… σημείων και τεράτων που έχουν ανακαλύψει στον ΔΟΛ οι στενοί συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Γιάννης Πρετεντέρης χάνει τη μάχη εξουσίας, και… παρκάρεται στον πάγκο.
Οι εξελίξεις άλλωστε αναμένεται να καθυστερήσουν, και πολλοί τις συνδέουν με τις εξελίξεις στο Mega. Εκεί όπου φαίνεται ότι βρίσκεται και η… αιτία του κακού για τον Γιάννη Πρετεντέρη, καθώς η στάση την οποία έχει κρατήσει το τελευταίο διάστημα, προβλήματισε άλλους μεγαλομετόχους, με αποτέλεσμα να επικρατεί σήμερα η άποψη περί “φθαρμένου προϊόντος”, αναφορικά με τον παλαίμαχο αρθρογράφο των “Νέων” και του “Βήματος”.

Φρίξος Παλαιολόγος  (Υστερόγραφα)