ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Τέλος για την ημερήσια έκδοση της εφημερίδας «Ειδήσεις»

Η εφημερίδα πουλούσε ελάχιστα φύλλα.
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο εκδότης είχε αποφασίσει να μην δημοσιοποιεί τις κυκλοφορίες της, μέχρι που τελικά φτάσαμε στην αναστολή έκδοσής της.
Ο λόγος για την ημερήσια εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου «Αληθινές ΕΙΔΗΣΕΙΣ» που από αύριο αναστέλλει την έκδοσή της. Την ανακοίνωση έκανε σήμερα από την ραδιοφωνική του εκπομπή του στον Real Fm, ο ίδιος ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου που είπε:
«Από αύριο τέλος η καθημερινή έκδοση των Ειδήσεων, δεν αντέχουμε άλλο. Δυστυχώς η αγορά αυτή έχει εκλείψει. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά η αγορά των καθημερινών εφημερίδων δεν υπάρχει. Δυστυχώς η οικονομική κρίση την έχει οδηγήσει σε πλήρη εξαφάνιση και έτσι δεν..
μπορούμε να αντέξουμε άλλο την αιμορραγία της καθημερινής έκδοσης».
Η έκδοση του Σαββάτου της εφημερίδας «Ειδήσεις» θα συνεχιστεί κανονικά καθώς το σαββατιάτικο φύλλο έχει εμπλουτιστεί με πολλά ένθετα (Αγορά, pamesports κα.) και εξακολουθεί να πουλάει περισσότερα φύλλα από ό,τι τις άλλες ημέρες.

ΥΓ Οπως ακούστηκε, η είδηση δεν στενοχώρησε και πολύ τους εργαζομενους του Real Group καθώς πλεον δεν θα χρειάζεται να «κλείνουν» (απλήρωτοι) και ένα επιπλέον φύλλο σε ημερήσια βάση...

- διαβάστε ακόμη στο harddog-sport: Οι Ειδήσεις του Χατζηνικολάου και ο Τύπος με διάρκεια ζωής πεταλούδας