ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Λύθηκε το μυστήριο - Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Πανούτσος

Το τελευταίο διάστημα το είχε παρακάνει με τα αντισυριζέικα άρθρα του. Οπου κι άν έγραφε -και  γράφει σε πολλά Μέσα- σχεδόν όλοι απορούσαν με το μένος του κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Και λέμε σχεδόν όλοι, διότι κάποιοι γνώριζαν τα σχέδια του που δεν έχουν να κάνουν με τη δημοσιογραφία και τη συγγραφή.
Ο λόγος για τον αθλητικογράφο - σχολιογράφο Αντώνη Πανούτσο που όπως έγινε γνωστό  έχει πάρει απόφαση να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. Μάλιστα θα  συμπεριληφθεί λέει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Οπως γράφει το σάιτ peiraiasnews.gr, επιρροής του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Αντώνης Πανούτσος  χτες το βράδυ δείπνησε μαζί με φίλους και συναδέλφους του σε γνωστή ταβέρνα του Πειραιά, όπου..
μεταξύ άλλων δήλωσε πως θεωρεί πλέον χρέος του «να κινητοποιηθεί και να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και προς όποια κατεύθυνση του ζητηθεί, προκειμένου να φύγει αυτή η κυβέρνηση»!..
Ο Πανούτσος δεν αποκάλυψε, λέει το σάιτ, αν θα κατέβει στην Α΄ ή στην Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά κι αυτό γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι είναι καλύτερο τόσο για τον ίδιο, όσο και για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας...

ΥΓ1 Αξιος...

ΥΓ2 Κάποτε ο Πανούτσος έγραφε καλά, μέχρι που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΥΓ3 Ο ίδιος ο Πανούτσος διευκρίνισε σχετικά στο fb: Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Η ΝΔ θα ανακοινώσει τους καταλόγους της όταν γίνουν εκλογές και όχι εγώ τους καταλόγους. Κουβέντα γινόταν. Δήλωση δεν έκανα.