ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

To Mega, ο Ιβάν και οι άνθρωποι των κάτω ορόφων...

Αντιλαμβάνομαι ότι έφτασε η στιγμή τού «κοντός ψαλμός αλληλούϊα» για το Μεγάλο Κανάλι.
Ό,τι και να γίνει, ελπίζω και εύχομαι ότι θα σωθούν οι θέσεις εργασίας 500 και πλέον εργαζομένων, η πλειοψηφία των οποίων παρέμεινε στο κανάλι και βοήθησε να συλλέξουν οι τράπεζες εκατομμύρια ευρώ, που κάλυψαν τα δανεικά των μετόχων.
Αυτοί είναι οι ήρωες του Mega, οι άνθρωποι των κάτω ορόφων. Και αν σωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, όπως φαίνεται, ο νέος και οι παλιοί μέτοχοι πρέπει να τους ευχαριστήσουν έμπρακτα. Συνεχίζω να πιστεύω -και ας τσαντίζονται και ας φωνάζουν οι δημοσιογράφοι- ότι το κατέβασμα των ρολών του δελτίου ήταν μία λάθος απόφαση,.. με δεδομένο ότι πολλοί εκ των συναδέλφων, που βρήκαν δουλειές σε άλλα ΜΜΕ, συνεχίζουν να εργάζονται και να ΜΗΝ πληρώνονται.
Σίγουρα, εάν επαναλειτουργήσει το κανάλι, όπως προανήγγειλε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Είτε μείνουμε στο «σπίτι» μας, είτε πάρουμε άλλους δρόμους, η εκτίμηση και ο σεβασμός θα είναι πάντα ένα γεγονός, διότι οι περισσότεροι γίναμε “ονόματα” στο Mega, το οποίο για 26 χρόνια μας πλήρωνε πριν εκπνεύσει ο μήνας. Τους τελευταίους 14 μήνες η συμπεριφορά είναι απλά βάναυση… Και μένω εδώ, για τώρα.

- από κείμενο του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου στο σάιτ mignatiou.com