ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

O μαχητής Βερύκιος και το ρίσκο του Κοντομηνά

Το survivor του Alpha - ΒΙΝΤΕΟ

«H δική μου επιλογή για την αντιπροεδρία από τον Δημήτρη Κοντομηνά έχει και μια ισχυρή δόση συναισθήματος. Είναι μια αναγνώριση της φιλίας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας. Παλιά καραβάνα της ζωής και του επιχειρείν, ο ορίτζιναλ πρόεδρος, ο αυτοδημιούργητος πρόεδρος, ο ες αεί πρόεδρος, νομίζω ότι στο πρόσωπό μου τίμησε τον ανώνυμο μαχητή της φανέλας. Αυτή η απόφασή του ήταν και κάτι άλλο, μια απάντηση στους δύσπιστους Θωμάδες, ότι όχι μόνο δεν είναι άφιλος αλλά παραμένει και ρηξικέλευθος που ηδονίζεται στο ρίσκο. Ρισκάρει εκεί που πιστεύει».
Αυτά έλεγε ο Δήμος Βερύκιος πρωτομαγιάτικα (που αλλού) στην εκπομπή της αγαπημένης του Σταματίνας Τσιμτσιλή και έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν για το μέγεθος της..
αφοσίωσης του δημοσιογράφου προς τον 78χρονο επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.
Είπε κι άλλα ο Βερύκιος για το αφεντικό όπως ότι η απόφαση για τα περί ανάθεσης της αντιπροεδρίας σε αυτόν φέρει εξ’ ολοκλήρου την βαριά υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά. 
Ο Βερύκιος έδωσε και νέο όρκο λέγοντας ότι ο ίδιος και ο Βασίλης Παπαδρόσος (ο πρόεδρος του ομίλου) θα είναι άγρυπνοι φρουροί, θαρραλέοι μαχητές, δοκιμασμένοι σε όλες τις μεγάλες φουρτούνες τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα δίπλαστον Δημήτρη Κοντομηνά.

ΥΓ1 Οι θυσίες έπιασαν τόπο και... Οχι, ο Δήμος δεν έκλαψε αυτή τη φορά!

ΥΓ2 Ελέγχονται οι πληροφορίες που αρχικά ήθελαν τον Δ. Κοντομηνά να προορίζει την εξ ίσου έμπιστη, αφοσιωμένη και μαχήτρια της φανέλας, Ελένη Μενεγάκη για την θέση του αντιπροέδρου στον όμιλο του Alpha.