ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Το Marie Claire πήγε στο «Πρώτο Θέμα»

Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» πήγε το Marie Claire. Το επιτυχημένο γυναικείο περιοδικό θα κυκλοφορεί από 18 Ιουνίου μαζί με την κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Το Marie Claire, που μέχρι πρότινος ανήκε στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, μετακομίζει στο Μαρούσι και θα κυκλοφορεί με το «Π.Θ.» την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα και στη συνέχεια μόνο του στα περίπτερα.
Σε σχετικό σημείωμα στο protothema.gr πληροφορούμαστε και τα εξής:
Εξήντα τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του στη Γαλλία, το Marie Claire εκδίδεται σε 32 χώρες, μιλά σε πάνω από 15 εκατομμύρια αναγνώστριες, και αγγίζει πάνω.. από 30 εκ. χρήστες του ίντερνετ μέσω των ψηφιακών του μορφών και των social media.
Η γέννηση του ελληνικού Marie Claire, το 1988, τιμά το αρχικό μοντέλο και γίνεται το απόλυτο trend setter στη μόδα της δεκαετίας του 90 και ένα παράθυρο στον κόσμο για χιλιάδες πιστές αναγνώστριες.
Στη νέα εποχή του, το Marie Claire είναι ο τίτλος που πρωτοστατεί και στην εμπειρία της ψηφιακής εποχής, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στις ψηφιακές πλατφόρμες του, με μια κοινότητα που ολοένα και μεγαλώνει στα social media και ειδικές ενέργειες που απέκτησαν την δική τους οντότητα ως ετήσιοι θεσμοί, όπως τα Prix d Excellence και τα Marie Claire Blog Awards.