ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Look who's talking, ο ΣΚΑΪ για διαπλοκή!

Εξαλλοι στο Φάληρο για τη διαπλοκή που πάει να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μία με τον Καλογρίτσα και μία με τον Σαββίδη όπως λένε. Μπορεί να είναι κι έτσι, μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να φτιάξει τα δικά της ΜΜΕ, αλλά κοιτάξτε τώρα ποιος μιλάει, ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.
Ο ΣΚΑΪ που όλοι του οι δημοσιογράφοι και όλοι του οι σχολιαστές, ΟΛΟΙ τους όμως, εκφράζουν ταυτόσημη πολιτική άποψη. Ολόκληρο κανάλι και ολόκληρο ραδιόφωνο και δεν έχουν μία διαφορετική φωνή, έναν έστω για τον αντίλογο, έναν έστω για το άλλοθι βρε αδελφέ μια και τη δεοντολογία την έχουν πετάξει στα σκουπίδια.
Από τον Μπάμπη στο Μπογδάνο και από τον Γιώργο Παπαχρήστο στον Παντελή Καψή που ως σχολιαστής ακούγεται πιο φανατισμένος ακόμα και από τότε που ήταν υπουργός.. των Σαμαρά-Βενιζέλου.
Αυτός ο ΣΚΑΪ λοιπόν γίνεται ξαφνικά πολέμιος της διαπλοκής του κάθε Σαββίδη. Ο ΣΚΑΪ που δεν είναι αντικειμενικός ούτε καν στις αθλητικές ειδήσεις λόγω Αλαφούζου και Παναθηναϊκού. Αυτοί θα μπατάρουν πολιτικά στο τέλος ακόμα και στις εκπομπές μαγειρικής.

Δημήτρης Κανελλόπουλος
(ΕφΣυν / Παρασκήνια)