ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Με επιτελική θέση στον όμιλο Μάρη ο Στ. Τζανάκης

Ενισχύεται συνεχώς ο μιντιακός όμιλος του Δημήτρη Μάρη. H αρχή έγινε με τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη που ανέλαβε τα ραδιόφωνα της 24MEDIA και ακολούθησαν κι άλλοι όπως ο Πέτρος Ευθυμίου που τοποθετήθηκε πρόσφατα σε θέση εντεταλμένου συμβούλου στον όμιλο. Τώρα ο Στέφανος Tζανάκης πρώην αν. διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και μετέπειτα στέλεχος στο ΕΘΝΟΣ βρήκε τη θέση του στον όμιλο του Δ. Μάρη.
Ο Στ. Τζανάκης μετά την αποχώρησή του από τον ΠΗΓΑΣΟ, που έγινε σε φιλικό κλίμα, αναλαμβάνει Editorial Director του ενημερωτικού σάιτ NEWS 247. Ο Σταύρος Δρακουλαράκος,CEO της 24MEDIA δήλωσε σχετικά:..
«Η ένταξη του Στέφανου Τζανάκη σηματοδοτεί τη στρατηγική ανάπτυξης και ευρύτερης ενίσχυσης του NEWS 247, της ναυαρχίδας των ενημερωτικών brands του Ομίλου».
Το ότι ο Στ. Τζανάκης με πολυετή καριέρα στις εφημερίδες εντάσσεται στο δυναμικό της 24MEDIA, δείχνει ότι το αφεντικό του ομίλου, Δημήτρης Μάρης, δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδια για έκδοση εβδομαδιαίου φύλλου. Εξ άλλου έχει στη διάθεσή του πολλούς έμπειρους «εφημεριδάδες»...