ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Νέα κυριακάτικη εφημερίδα, με Κοτρώτσο διευθυντή

Τέλη του Μαΐου με αρχές Ιουνίου βγαίνει στα περίπτερα το φύλλο του Ηλία Λιβάνη

Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου έχει σηµαδέψει στο ηµερολόγιο ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης (ήταν υποψήφιος µε τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας) και οι συνεργάτες του για την πρεµιέρα στα περίπτερα της νέας κυριακάτικης εφηµερίδας, που ετοιµάζουν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστηµα.
Στην περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε ο αµέσως επόµενος στόχος τοποθετείται για την πρώτη εβδοµάδα του Ιουνίου.
Η στελέχωση του νέου φύλλου προχωρά µε γρήγορους ρυθµούς, ενώ στη θέση του διευθυντή θα βρίσκεται ο δηµοσιογράφος.. Σεραφείµ Κοτρώτσος (πάλαι ποτέ διευθυντής του Ελ. Τύπου της Γιάννας και πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αποκαλύψεις»).
Σχετικά με την πολιτική των προσφορών, το σενάριο που εξέταζε ο Ηλ. Λιβάνης για την προσέλκυση αναγνωστικού κοινού µέσω της κυκλοφορίας µαζί µε την εφηµερίδα σηµαντικών τίτλων βιβλίων του Οίκου Λιβάνη, περνά µέχρι νεωτέρας σε δεύτερο πλάνο. Κι αυτό διότι μπορεί μεν να µην καταβληθεί κάποιο κόστος για τα πνευµατικά δικαιώµατα, ωστόσο θα χρειαστεί η αποδέσµευση διόλου ευκαταφρόνητων ποσών για τις ανάγκες των επανεκτυπώσεων.
Ως εκ τούτου, µε βάση τον έως τώρα σχεδιασµό, το µοναδικό «συµπλήρωµα» του φύλλου θα είναι µία ή δύο περιοδικές εκδόσεις. Ηδη, σχεδιάζεται ένα γυναικείο περιοδικό µε χρηστικό κυρίως περιεχόµενο, µε τον κεντρικό πυρήνα της συντακτικής οµάδας να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιµασίες.
- πηγή: Secret / εφημερίδα Παραπολιτικά