ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η απορία ενός άπιστου Θωμά

Με κοινό δελτίο τύπου των EUROBANK & ALPHA BANK, πληροφορηθήκαμε την Πέμπτη πως οι δύο τράπεζες ετοιμάζονται να πουλήσουν τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια σε ένα εταιρικό σχήμα που περιλαμβάνει την γνωστή επενδυτική εταιρεία Pillarstone της KKR Finance.
Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου είναι η πληροφορία πως εκπρόσωπος επικοινωνίας του fund στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Θωμά Βαρβιτσιώτη, αδερφό του βουλευτή της ΝΔ που σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”, έχει αναλάβει στρατηγική θέση και στην επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, αντιμετωπίζουμε το εξής παράδοξο. Την ώρα.. που ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταψήφισε στην Βουλή τις διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου αναφορικά με τα «κόκκινα» δάνεια, έβαλε στο επικοινωνιακό του επιτελείο τον άνθρωπο που μανατζάρει επί ελληνικού εδάφους το επενδυτικό fund που μπαίνει στην εγχώρια τραπεζική αγορά για την εξαγορά «κόκκινων» δανείων από τις Alpha Bank και Eurobank. Η διπλή ιδιότητα του Θωμά Βαρβιτσιώτη, πάντως είναι αυτή που θες δεν θες σε κάνει “άπιστο Θωμά”.

Π.K (Αυγή)