ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Απεργίες στου Μπόμπολα για καταβολή των δεδουλευμένων

Την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων στον εκδοτικό όμιλο «Πήγασος», αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων* στο χώρο των ΜΜΕ, σε περίπτωση που αν μέχρι αύριο Τρίτη 9 Μαΐου, η εργοδοσία δεν καταβάλλει τουλάχιστον 1 μήνα οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου.
Η Συντονιστική Επιτροπή έλαβε την παραπάνω απόφαση σε συνέχεια της σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/5 (δείτε ΕΔΩ), καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, τουλάχιστον 5 μηνών..
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούν τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά πλάνα της ιδιοκτησίας για το μέλλον του Ομίλου να σχεδιαστούν εις βάρος των δικαιωμάτων των συναδέλφων που ζητούν το αυτονόητο: την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους και  την εργασιακή τους αξιοπρέπεια.

 *
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ