ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο «σεσημασμένος» Τζήμερος χτύπησε περιφερειακή σύμβουλο

BINTEO

Ο Θάνος Τζήμερος ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του περιφερειακού Συμβουλίου, δεν έσκισε μόνο αφίσες που βρίσκονταν στην αίθουσα αλλά χειροδίκησε σε βάρος της συμουλου του ΚΚΕ Αλεξάνδρας Μπαλού.
Το σοβαρότατο περιστατικό κατήγγειλε αρχικά ο πρωην δημοσιογράφος και αντιπεριφερειάρχης Γιώγος Καραμέρος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό, πάλι με tweet του Γ. Καραμέρου, ότι ο Θάνος Τζήμερος, μετά την πράξη του, αποβλήθηκε από το Συμβούλιο.
Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του Τζήμερου:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς..
Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.
Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε».



Το γεγονός καταδίκασε και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σημειώνοντας πως «καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ
Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε το ΠΑΜΕ στην οποία αναφέρει:
«Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές "Τζήμερος", αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.
Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει πλούσια πείρα για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους».