ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

«Φουσκώνει» η λίστα των υποψηφίων για εξαγορά του ΔΟΛ

Από τον Μαρινάκη, στον Σαββίδη και από τον Σάλλα στον «κεντροδεξιό Φαντομά»

Αν εξαιρέσει κανείς τα προφανή επιχειρήματα, προκειμένου να εξηγήσει το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» (με την επίθεση στον Σαββίδη), δηλαδή ότι κάποιοι εντός της απογευματινής του ΔΟΛ κάνουν «σέρβις» στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, φαίνεται να ενισχύεται το σενάριο του «κεντροδεξιού φαντομά επιχειρηματία» που ενδιαφέρεται να εξαγοράσει το «μαγαζί».
Σύμφωνα με το σενάριο αυτό λοιπόν κάποιοι στη Μιχαλακοπούλου προωθούν τη λύση του «κεντροδεξιού φαντομά επιχειρηματία» που ελάχιστοι και εκλεκτοί γνωρίζουν τις κινήσεις του… Ετσι με προσεκτικά βήματα και κυρίως για να μην κάψουν την υποψηφιότητα, στρώνουν το χαλί… Προφανώς η συνέντευξη Σαββίδη αιφνιδίασε και η αντίδραση ήταν άτσαλη! Και ήταν άτσαλη, διότι διαφορετικά δεν θα υπήρχε η ανάγκη του κειμένου που ακολούθησε με τίτλο «Ένα βήμα πριν από τη νέα εποχή του ΔΟΛ»! (δείτε ΕΔΩ)
Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω στο παρασκήνιο η λίστα των υποψηφίων για την εξαγορά του ιστορικού συγκροτήματος καθημερινά εμπλουτίζεται… Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα ονόματα που κυκλοφορούν… Σε κανέναν δεν απαγορεύεται να πετάει ονόματα για να κάνει το κομμάτι του!
Έτσι δίπλα στα ονόματα των Μαρινάκη και Σαββίδη, εσχάτως κάποιοι έχουν ρίξει και αυτό του πρώην τραπεζίτη της Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα.

- από το enimerosi24