ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΔΟΛ: παιχνίδια στην πλάτη των απλήρωτων εργαζομένων

Αντιγράφουμε από το facebook εργαζόμενου στον ΔΟΛ που κάνει λόγο για εκβιασμό των απλήρωτων του Οργανισμού με την μη καταβολή μισθού προκειμένου να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικά, πολιτικά ή άλλα συμφέροντα.
Συγκεκριμένα ο Ν. Μ. γράφει στο fb:
"Αυτό που συμβαίνει τελευταία στον ΔΟΛ ξεπερνάει τα όρια της οποιασδήποτε πολιτικής η επιχειρηματικής αντιπαράθεσης και εντάσσεται ίσως στο κοινό ποινικό δίκαιο.
Εκβιασμό εργαζομένων με μη καταβολή μισθού προκειμένου να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικά και/η πολιτικά συμφέροντα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.
Σε ο,τι με/μας αφορά, δεν διαμορφώνουμε ούτε διαμορφώσαμε ποτέ στο παρελθόν πολιτική γραμμή. Με όση επάρκεια διακρίνει τον καθέναν μας, κατά τη γνώμη μου υπεραρκετή, μεταφέρουμε σε..
όσους μας διαβάζουν πληροφορίες από το ρεπορτάζ του καθενός. Το πως και σε ποιά έκταση παρουσιάζονται αυτές, είναι κάτι που σε καμία επιχείρηση Τύπου δεν αποφασίζεται από τους συντάκτες. Ομως αυτοί ακριβώς χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή, σαν "εργαλεία" εκβιασμού, δια της οικονομικής τους εξόντωσης, προκειμένου το συγκρότημα να πάρει τη μια, η την άλλη κατεύθυνση
Ειλικρινά δεν γνωρίζω και εξίσου ειλικρινά δε θέλω να ξέρω αν αυτό συμβαίνει εξαιτίας των τραπεζών, των εντολών που έχουν λάβει απο πολιτικούς, του εκκαθαριστή, των επιτελικών στελεχών ή του δαλάι λαμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το παιχνιδάκι που παίζεται μπορεί εμάς να μας αφήνει με μια γεύση τρικυμίας στα χείλη -και βέβαια εκτεθειμένους κοινωνικα και οικονομικά- μα κατά βάθος είναι ακόμα μια μονόπολι, ακόμα ένα καρφακι στην κάσα αυτού που λέμε ελεύθερη έκφραση.
Δηλαδή ένα ακόμα χτύπημα σε κάτι που ολοένα γίνεται πιο φασματικό, πιο αδιευκρίνιστο, λιγότερο προφανές. Και από αυτή την οπτική, ο μισθός μας είναι το λιγότερο σημαντικό."