ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Σκέφτεται να εγκαταλείψει τα ΜΜΕ

Μεγαλοεπιχειρηματίας βαρέθηκε, λέει, να ξοδεύει…

Συγκεκριμένα κέντρα που δεν είναι απαραιτήτως εχθρικά στον επιχειρηματία -και αυτός είναι ο λόγος που προβληματίζει- διοχετεύουν τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται σε αποδρομή συνολικά, αλλά και ειδικά από τα ΜΜΕ!
Για την ακρίβεια τα τελευταία 24ωρα διοχετεύονται στην πολιτικό-μιντιακή «πιάτσα» πληροφορίες που περιγράφουν τον επιχειρηματία δυσαρεστημένο από τις εξελίξεις, απογοητευμένο από την κυβέρνηση, σκεπτικό, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει τα πάντα -μεταξύ άλλων και τις επιχειρήσεις ΜΜΕ!..
Η ανάλυσή του όπως μεταφέρουν διάφορες πλευρές – επαναλαμβάνουμε, όχι εχθρικές προς τον επιχειρηματία, αναφέρουν ότι παρακολουθεί με σκεπτικισμό τις αλλαγές που κυοφορούνται στα media. Και κυρίως το παζάρι που γίνεται κάτω από το τραπέζι προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα τάξη ισχυρών επιχειρηματιών στο χώρο των ΜΜΕ. Αποτέλεσμα είναι να δηλώνει στο περιβάλλον του απογοητευμένος και κυρίως αποφασισμένος να σταματήσει να χρηματοδοτεί (μέσω των επιχειρήσεών του) την ελληνική οικονομία!
Μάλιστα οι ίδιες πηγές δεν κρύβουν ότι η δυναμική που δημιουργείται γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη και η στήριξη που φαίνεται να του παρέχει η κυβέρνηση ώστε ο ομογενής επιχειρηματίας να μπει δυναμικά στα media, τον έχει επηρεάσει αρνητικά.
Βεβαίως η απόδραση δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο… Για αυτό και τα ίδια κέντρα τονίζουν ότι η φερόμενη απόφαση του επιχειρηματία να έχει προσωρινό χαρακτήρα, εννοώντας μέχρι να γίνουν εκλογές και να προκύψει νέα κυβέρνηση!

- από το enimerosi24