ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Έρχεται νέα εφηµερίδα µε στήριξη(;) Σαββίδη

Ρέστης, Γκιόλιας, Σαββίδης
Εντονη κινητικότητα αναπτύσσει ο δηµοσιογράφος Περικλής Γκιόλιας, µετά την αποχώρησή του από τον Οµιλο του ∆ηµήτρη Κοντοµηνά.
Εκτός από τη συνεργασία του µε τα media του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, πληροφορίες θέλουν τον πρώην εκδότη της αθλητικής εφηµερίδας «Sportday» να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόµενο να προχωρήσει στην έκδοση νέου αθλητικού φύλλου.
Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τον Β. Ρέστη να συµµετάσχει στο εταιρικό σχήµα, όµως ο τελευταίος απέρριψε το αίτηµα Γκιόλια µε το άκουσµά του. Σε αντίθεση µε τον Ρέστη, θετικά φαίνεται ότι αντιµετώπισε την ιδέα του.. δηµοσιογράφου και πρώην διαιτητή, το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη που ασχολείται µε την υπόθεση «media».
Ετσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν το αµέσως προσεχές διάστηµα να εκδοθεί νέα αθλητική εφηµερίδα υπό τον Γκιόλια, έχοντας την επιχειρηµατική στήριξη Σαββίδη.
Σύµφωνα µε όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, καθοριστικό ρόλο στο deal των δύο πλευρών φαίνεται ότι έπαιξε η µεσολάβηση ισχυρού παράγοντα της Εκκλησίας.
- από τα Παραπολιτικά