ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Κυρία Μπακογιάννη!.. Τι ντροπή!

«Δεν έχουνε ντροπή κύριε Τράγκα, οι άνθρωποι δεν έχουν ντροπή» αναφώνησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» που ως γνωστόν δεν ανήκει αλλά απλά στηρίζει τον κουμπάρο της και πρόεδρο του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται να αγοράσει τηλεοπτικό κανάλι χωρίς φυσικά να στηλιτεύεται αυτή η πρόθεση -όπως στην περίπτωση Σαββίδη- από την οικογένεια Μητσοτάκη.
Ήταν αρκετά χρόνια πριν στον τηλεοπτικό «Σκάι» όταν αναφωνούσε ο Τράγκας:
«Η Βαστίλη της φαμίλιας Μητσοτάκη επιτέλους έπεσε. Η ελπίδα και η αγάπη αυτής της χώρας για τα παιδιά της νίκησαν. Η λαϊκή οργή σάρωσε χθες τη διαβρωμένη και διεφθαρμένη οικογενειακή κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!». Αυτά την επομένη που έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω Αντώνη Σαμαρά.
Μόλις το 2016 και αφού ο (σημ. z: «γουρλομάτης και μπάμιας γερμανόφιλος» όπως τον..
αποκαλούσε ο Τράγκας) αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με εξώδικο (διαβάστε ΕΔΩ τι έγραφαν oι zoornalistas) προς τον χαμαιλέοντα της δημοσιογραφίας Γ. Τράγκα (όταν βρισκόταν ακόμα στις επάλξεις του REAL FM) τον ανάγκασε σε μακροσκελή συγνώμη από μικροφώνου: «Στις εκπομπές μου έχω αναφερθεί με προσβλητικούς, συκοφαντικούς και αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και έχω χρησιμοποιήσει εναντίον του κοινές ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις. Ανακαλώ τους ισχυρισμούς και τις εκφράσεις μου, ζητώ συγγνώμη και δηλώνω ότι στο μέλλον θα απέχω από προσβολές εναντίον του.».
Ακολούθησε η «εθελοντική» αποχώρησή του από το σταθμό και η ένταξή του στο ραδιοφωνικό...επιτελείο του Πειραιά με αναθερμασμένες αναγκαστικά πλέον τις σχέσεις με την «οικογένεια» φτάνοντας στο σημείο να αναφωνούν μαζί η κατά Τράγκα «ιερή θυγατέρα» Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Τράγκας για την ντροπή...του «διαπλεκόμενου» ΣΥΡΙΖΑ!

Α.Ψ. (EfSyn)