ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Να εξοφληθεί άμεσα η μισθοδοσία του προσωπικού στον ΔΟΛ

Εξώδικο της ΕΠΗΕΑ κατά τραπεζών και Grant Thornton

Εξώδικο για τον ΔΟΛ έστειλε η Ενωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) σε τέσσερις τράπεζες (Αlpha, Πειραιώς, Εθνική Eurobank) καθώς και στην εταιρεία ορκωτών λογιστών Grant Thornton και την δικηγορικής εταιρεία  «Ανδρέας Αγγελίδης και Συνεργάτες». 
Με το εξώδικο η ΕΠΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη και απάνθρωπη συμπεριφορά των πομολογιούχων δανειστών έναντι των εργαζομένων οι οποίοι με αυταπάρνηση, αφοσίωση και επαγγελματισμό συντηρούν τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του ΔΟΛ όντες απλήρωτοι.. για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών πριν την έναρξη της ειδικής διαχείρισης.
Επίσης η ΕΠΗΕΑ καλεί όλους τους αρμοδίους να εξοφλήσουν άμεσα και κατά προτεραιότητα την μισθοδοσία του προσωπικού του ΔΟΛ και να διαθέσουν άμεσα στους διαχειριστές τα έσοδα του Οργανισμού που πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μιχαλακοπούλου.
Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρεται στο εξώδικο της ΕΠΗΕΑ, η Ενωση θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα για λογαριασμό των μελών της.