ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Δίπλα σε μία Γιάμαλη πάντα υπάρχει και μια Ανέστη

Να που δεν αποτελεί τσιφλίκι του ΣΥΡΙΖΑ η ΕΡΤ...
...αλλά μπαίνουν και άλλοι στη Δημόσια Τηλεόραση που όχι μόνο δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά, αντιθέτως, βγάζουν φλύκταινες μόλις ακούν γι' αυτόν και τον Αλέξη Τσίπρα. Και καλά κάνουν, δε λέω, δικαίωμά τους.
Από την Τρίτη 2 Μαΐου λοιπόν και ώρα 9 το βράδυ μία νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα στη ΝΕΡΙΤ, συγγνώμη την ΕΡΤ 2 ήθελα να πω. «Επί τούτω» ο τίτλος της, την παρουσιάζει η Εύη Κυριακοπούλου και στην έρευνα-ρεπορτάζ είναι η δημοσιογράφος του Protagon και της «Ελευθερίας του Τύπου» Κατερίνα Ανέστη.
Παρουσιάζουν «γνωστές προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους, που καταθέτουν την..
πορεία τους στη ζωή, την Τέχνη, την επιστήμη» και κάνουν πρεμιέρα αύριο με τον Διονύση Σαββόπουλο.
Οταν λένε απ'  όλους τους χώρους εννοούν της τέχνης να υποθέσω, γιατί αν είναι για πολιτικούς (χώρους) μάλλον μας δουλεύουν αφού όλοι σχεδόν οι πρώτοι καλεσμένοι τους προέρχονται από τον ίδιο (χώρο). Και οι οποίοι διαθέτουν ένα βασικό, κοινό, χαρακτηριστικό μεταξύ τους (πέραν του γεγονότος πως αποτελούν «γνωστές προσωπικότητες»): είναι φανατικοί πολέμιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης. Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο (σπουδαιότερος Έλληνας φιλόσοφος και στοχαστής σύμφωνα με το iefimerda) Στέλιος Ράμφος, ο πανεπιστημιακός (αγαπημένος αναθεωρητής ιστορίας του ΣΚΑΪ) Στάθης Καλύβας κ.ο.κ.
Όλοι εκείνοι που κατηγορούν την ΕΡΤ για... Βενεζουέλα, τι έχουν να πουν τώρα; Διότι, από πολιτικής απόψεως, δίπλα σε μία Αναστασία Γιάμαλη πάντα (πρέπει να) υπάρχει μία Κατερίνα Ανέστη.

Δημήτρης Κανελλόπουλος 
(Παρασκήνια / Εφημερίδα Συντακτών)