ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Συνεργασία πρόκριμα για το νέο κανάλι ΣΚΑΪ 24

Δοκιμάζουν το μοντέλο κι αν πετύχει θα προχωρήσουν

Ως «One off» περιγράφουν τη συνεργασία ΣΚΑΪ και Action 24 για τις γαλλικές εκλογές το βράδυ της Κυριακής στελέχη του Φαλήρου, ενώ αντίστοιχη είναι και η τοποθέτηση των ανθρώπων του τοπικού καναλιού.
Στο Action 24 δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, θεωρώντας ότι η συνεργασία των δυο καναλιών το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής «σηματοδοτεί μια καλή σχέση» και δεν διστάζουν να πουν ότι, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον.
Μπορεί λοιπόν και οι δύο πλευρές να επιμένουν ότι η συνεργασία για τις γαλλικές εκλογές.. που ανακοίνωσε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης στη χθεσινή εκπομπή των «Αταίριαστων» να είναι μόνο για μία φορά, άλλες πηγές όμως, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο!
Συγκεκριμένα λέγεται ότι με τη μεθαυριανή συνεργασία των δυο καναλιών ξεκινάει μια δοκιμαστική περίοδος που στόχο έχει τη μόνιμη συνεργασία στο πλαίσιο του project που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ με τη δημιουργία του δεύτερου καναλιού – αμιγώς ενημερωτικού, του ΣΚΑΙ 24.

- από το enimerosi24 (oλόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ)