ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Όλα έτοιμα για το μεγάλο Ραδιομαραθώνιο της UNICEF

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο Ραδιομαραθώνιο της UNICEF για τα παιδιά που πεινούν, δίπλα μας, ή μακριά μας, με την Ελληνική Ραδιοφωνία και την υποστήριξη όλων των μεγάλων ιδιωτικών ραδιοσταθμών. Έως τώρα η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αφού ήδη έχουν δηλώσει την ενεργή υποστήριξή τους περίπου 100 ραδιοσταθμοί απ’ όλη τη χώρα.
Ο Ραδιομαραθώνιος θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί τις βραδινές ώρες, ενώ θα υπάρξουν 6 ώρες δικτυώσεων πολλών ραδιοσταθμών που θα εκπέμψουν κοινό πρόγραμμα. Θα υπάρξουν επίσης δεκάδες αφιερώματα..

Περίπου 1,4 εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν από τον υποσιτισμό σε 4 χώρες: Υεμένη, Ν. Σουδάν, Σομαλία και Νιγηρία.
Με λίγα γίνονται πολλά:
Μόνο με 5€ η UNICEFπαρέχει ειδικό θεραπευτικό γάλα για ένα σοβαρά υποσιτισμένο παιδί για μια εβδομάδα.
Με 10€ παρέχονται υψηλής διατροφικής αξίας μπισκότα σε ένα παιδί για μια εβδομάδα, για την κάλυψη της ανεπάρκειας σε βιταμίνες.
Προσφορές γίνονται στο τηλέφωνο 211 176 62 16, που θα ισχύει μόνο για την ημέρα του Ραδιομαραθωνίου, Πέμπτη 6 Απριλίου, στο οποίο απαντά εκπρόσωπος της UNICEF για να δεχθεί τη δωρεά των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας.
Επίσης, δωρεές μπορούν να γίνουν και με SMS, στέλνοντας τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 19059 (1€ ΦΠΑ), που ισχύει έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Από σταθερό ΟΤΕ, όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει την πρόσφορά του, καλώντας στο 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση, 3€ ΦΠΑ ανά κλήση).
Τέλος, δωρεές γίνονται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της UNICEF