ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τέλος (μέχρι νεοτέρας) το στοίχημα για το Survivor

Η εταιρεία Stoiximan ανέστειλε μέχρι νεοτέρας τον στοιχηματισμό για το τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor. Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της, «μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), η Stoiximan θα ενημερώσει εκ νέου τους πελάτες της και θα πράξει τα νομίμως προβλεπόμενα».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Stoiximan (συμμετέχουν οι Φ. Μπόμπολας και Δ. Μάρης) για το Survivor:
«Σε συνέχεια της από 31/3/2017 ανακοίνωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, που αφορά στην τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR, με την οποία γνωστοποιείται ότι τα εκεί δρώμενα έχουν ολοκληρωθεί πριν την τηλεοπτική τους εμφάνιση και της επίσης από 31/3/2017 επιστολής της Ε.Ε.Ε.Π. προς..
όλες τις εταιρείες που διεξάγουν τυχερά παίγνια και προσφέρουν στοιχηματισμό σε γεγονότα της ως άνω τηλεοπτικής εκπομπής, η STOIXIMAN, σεβόμενη το αίτημα της Ε.Ε.Ε.Π., αναστέλλει τον στοιχηματισμό για γεγονότα που προβάλλονται ετεροχρονισμένα, για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η σχετική έρευνά της.
Και τούτο, παρά το γεγονός ότι οι αποδόσεις που προσφέρουμε για την τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR, δίνονται με καθυστέρηση έξι ημερών και επομένως δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Η STOIXIMAN σέβεται τους πελάτες της και λειτουργεί εντός του θεσμικού πλαισίου που έχει θέσει η Ελληνική Πολιτεία και η αρμόδια αρχή (Ε.Ε.Ε.Π.). Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας από την Ε.Ε.Ε.Π., η STOIXIMAN θα ενημερώσει εκ νέου τους πελάτες της και θα πράξει τα νομίμως προβλεπόμενα».
-