ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Alpha: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί δέσμευσης λογαριασμών

Ψευδή χαρακτηρίζει επίσημα ο Alpha, στο newpost.gr, τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του καναλιού με κίνδυνο να μην μπορεί να καλύψει τρέχουσες οικονομικές οφειλές του, όπως αυτές προς τους εργαζομένους του. To δώρο του Πάσχα αναμενόταν να μπει σήμερα Μεγάλη Τετάρτη.
***
Oι επί 9 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega είδαν να μπαίνουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Οι μέτοχοι Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας έβαλαν τα χρήματα για το δώρο του Πάσχα, ποσό που αντιστοιχεί σε μισό μισθό.
***
Παρατείνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2017 η προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης «Πόθεν..
Έσχες», σύμφωνα με τροπολογία, που ψηφίστηκε στη Βουλή.
***
Εφοδο στο σπίτι του διευθυντή της ΑΕΠΙ  (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας), Πέτρου Ξανθόπουλου  πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία μετά τις αποκαλύψεις που έχουν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας και τη δημοσιοποίηση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών. Κατασχέθηκαν έγγραφα.
***
Γιάννης Αγγελάκας για την ΑΕΠΙ: Εδώ και αρκετά χρόνια δεχόμουν τις εκκαθαρίσεις και τα ποσά που μου δίναν κάθε εξάμηνο χωρίς διαμαρτυρία παρ’ ότι τις περισσότερες φορές ήταν εξωφρενικά μικρά και δυσανάλογα σε σχέση με το πως κινιόμουν δημιουργικά, δισκογραφικά, συναυλιακά.(...) Με την τελευταία εκκαθάριση του β’ εξαμήνου του 2016, μετά από μια χρονιά γεμάτη συναυλίες, πολλές εκ των οποίων μεγάλες (περίπου πενήντα) και όλη μου την δισκογραφία μου εκκαθάρισαν το γενναίο ποσό των 1.500 ευρώ (καθαρά)...