ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η Φώφη «ξήλωσε» την ΚΠΕ και πάει σε έκτακτο Συνέδριο

«Mε αίσθημα ευθύνης απέναντι στη λαϊκή μας βάση, αποφάσισα να προκηρύξω σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Καταστατικού μας, Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Προκρίνω την καταστατική προβλεπόμενη πολιτική λύση στο ζήτημα.
Συνέδριο που θα διαμορφώσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τον ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ,για τα επόμενα βήματα προς τον ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, σύμφωνα και με  την πρωτοβουλία που ανέλαβα τον Ιανουάριο του 2016. Που περιλαμβάνει :
- Εκλογή του Επικεφαλής του ενιαίου φορέα από τη βάση
- Συνέδριο και εκλογή οργάνων
Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει και νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, η οποία θα αντιστοιχεί στην ενισχυμένη κοινωνική.. και πολιτική δυναμική μας.»
Τα παραπάνω ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά  μιλώντας στην Κ.Ο. όπου κατηγόρησε τους διαφωνούντες ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τους προσωπικούς τους ρόλους.
«Κάποιοι κολλημένοι σας θεωρούν διορισμένους, τους αφήνουμε πίσω» τόνισε, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των κυρίων Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη, οι οποίοι διαφώνησαν με το θεσμικό συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., χωρίς δηλαδή εκλεγμένους συνέδρους.
Έκανε, μάλιστα, λόγο για καπετανάτα και εστίασε την τοποθέτησή της στα γεγονότα της Κεντρικής Επιτροπής. «Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν», είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για ευθεία υπονόμευση!