ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Μήπως φταίει η γειτόνισσα;

«Δεν πιστεύω ότι έκλεισε το κανάλι ύστερα από πολιτική απόφαση. Είναι πολλοί και σύνθετοι οι παράγοντες, αλλά αν μιλήσουμε γενικότερα τα θεμέλια της κρίσης βρίσκονται στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα πολιτικά κόμματα την οικονομική κατάσταση της χώρας. Εγώ θα έδινα και ένα μερίδιο ευθύνης στον βαθμό που τους αναλογεί και στους πολίτες. Μιλάμε για διαπλοκή στην Ελλάδα, αλλά εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ένα είδος διαπλοκής ανάμεσα στους πολίτες και τους πολιτικούς. Αν δει κανείς τις τροπολογίες που έχουν περάσει τα τελευταία 20 χρόνια, θα δει ότι ευνοήθηκαν συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες ανάμεσα στους οποίους και οι δημοσιογράφοι. Είμαστε κακομαθημένοι…» Αυτά δήλωσε η γνωστή κ. Oλγα Τρέμη στο περιοδικό YOU (δείτε ΕΔΩ) απαντώντας στην (προβοκατόρικη) ερώτηση αν έχει..
ευθύνη ο Πρωθυπουργός που έκλεισε το Μέγκα.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Για την κατάσταση στο Μέγκα ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ- αν και έπαιρναν υπέρογκα δάνεια και μετά δεν ήθελαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ που έδιναν αβέρτα αυτά τα δάνεια χωρίς εγγυήσεις. Επίσης, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ για τη στάση που κράτησαν σε μεγάλα θέματα.
Όχι, δεν φταίνε σε τίποτα.
ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ναι οι πολίτες. Και, επίσης, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ - ΑΛΛΟΙ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που επωφελήθηκαν από πάρα πολλές τροπολογίες.
Μη με ρωτήσετε τι έκαναν οι πολίτες, ούτε ποιες ήταν αυτές οι πολλές τροπολογίες (τις οποίες εγώ, αν και πολλά χρόνια στο συνδικαλισμό, δεν τις γνωρίζω) και πως σχετίζεται αυτό με το Μέγκα. Ρωτήστε την κυρία Τρέμη. Κοντά στην εξουσία ήταν πάντα, αν γνωρίζει κάτι ας διαφωτίσει κι εμάς τους απλούς ανθρώπους. Για να αναλάβουμε, επιτέλους, τις ευθύνες μας.

Υ.Γ. Ρώτησα και την γειτόνισσά μου την κυρία Μαρία μήπως γνωρίζει κάτι αλλά αυτή πήρε μυστηριώδες ύφος και μου απάντησε: Δεν έχω τίποτα να δηλώσω, Λες να φταίει αυτή κι εμείς να βρίζουμε, τόσο καιρό, λάθος ανθρώπους;

Νανά Νταουντάκη (fb)