ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στη φυλακή ο τραμπούκος χρυσαυγίτης

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο τραμπούκος χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας που είχε συλληφθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελόκηπους.
Την ίδια ώρα, οι ανακριτικές αρχές μετέτρεψαν μια από τις αρχικές κατηγορίες σε βάρος του δράστη για την επίθεση στο φοιτητή σε κακούργημα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον δύο κακουργήματα. Συγκεκριμένα  το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), ενώ αντιμετωπίζει και το κακούργημα της ληστείας κατά συναυτουργία.
Τον κατηγορούμενο, που εργάζεται στη Βουλή ως μετακλητός υπάλληλος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, αναγνώρισε.. ως τον δράστη της επίθεσης εναντίον του και ο νεαρός φοιτητής που επβεβαίωσε την μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα.
Στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο φοιτητής φέρεται να αναγνώρισε με βεβαιότητα τον χρυσαυγίτη ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ο άνθρωπος που τον αναγνώρισε αρχικά είχε προσωπικές διαφορές μαζί του.