ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

«Τσεκούρι» στην εκπομπή Κούτρα - Ντσούνου

«Τσεκούρι» έπεσε στην εκπομπή του Σκάι, «Αταίριαστοι», την ώρα που είχε ανάψει ο καυγάς μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και βουλευτή του Σύριζα.
Ακούστηκε μόνο ένα «θα μας κόψουν στον αέρα» από τον Χρήστο Κούτρα και…έπεσε το διαφημιστικό σποτ επί των κεφαλών τους…
Τι είχε συμβεί; Προφανώς, ο σκηνοθέτης φώναζε από το κοντρόλ ότι πρέπει να γίνει διαφημιστικό διάλειμμα, αλλά ούτε ο Χρήστος Κούτρας ούτε ο Γιάννης Ντσούνος μπορούσαν να σταματήσουν την κουβέντα, η οποία είχε μεγάλη ένταση.
Ο βουλευτής του Σύριζα αμφισβητούσε τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ο οποίος του φώναζε.. «μη με διακόπτετε, μη με διακόπτετε»… Ακριβώς σε εκείνο το σημείο η ροή Προγράμματος έριξε τη διαφήμιση, χωρίς να ενδιαφέρεται αν έκοβε τη συζήτηση χωρίς προειδοποίηση.
Τι έγινε μετά το διάλειμμα; Οι παρουσιαστές επανήλθαν παρουσιάζοντας τις προσφορές της εκπομπής. Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα προηγουμένως. Στη συνέχεια έδειξαν απόσπασμα από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά και μετά καλωσόρισαν άλλο προσκεκλημένο.
Χωρίς ποτέ να κλείσουν την προηγούμενη κουβέντα και να αποχαιρετίσουν τον καλεσμένο τους...