ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Οι «τρέλες» του Γιαννακόπουλου...

...και η «ανταρσία» των τεσσάρων

Mετά την τρίτη σερί ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες για τις κακές εμφανίσεις επιβάλοντάς τους να επιστρέψουν από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν κι όχι με αεροπλάνο!
Στο άκουσμα της απόφασης για επιστροφή με το πούλμαν (ένα ταξίδι που θα διαρκέσει περισσότερες από 12 ώρες), υπήρξαν αντιδράσεις και κάποιες ήταν ακραίες αφού έγινε λόγος για... «τρέλες» του Γιαννακόπουλου. Τελικά τέσσερις παίκτες αρνήθηκαν να μπουν στο πούλμαν και αποφάσισαν να επιστρέφουν στην Αθήνα αεροπορικώς.  Η «ανταρσία» στον Παναθηναϊκό σημειώθηκε από τους Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ.
Χθες, μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε, ο  Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει: «Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Σε μια σειρά αγώνων συνήθως ο καλύτερος κερδίζει και η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σοβαρευτούμε και να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»