ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

«Βεντέτα» στα... μανταλάκια

Αγριεύει ο «πόλεμος» ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και την «Ελευθερία του Τύπου».
Ο Π. Πολάκης φιγουράρει και σήμερα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ενώ και τις προηγούμενες ημέρες είχε την τιμητική του στα πρωτοσέλιδά της.
Χθες ο αν. υπουργός απάντησε με σκληρή γλώσσα σε δημοσίευμα της «Ελευθερίας του Τύπου» που είχε τον τίτλο «Αδιόρθωτος Πολάκης», το οποίο υπέγραφε η ιατρική συντάκτρια Ελενα Φυντανίδου.
Ο Π. Πολάκης, άφηνε αιχμές κατά της συντάκτριας της εφημερίδας σχετικά με την "εταιρεία..
“PRESTIGE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», η οποία στις 16/01/2014 υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με το ΚΕΕΛΠΝΟ, για την ανάρτηση στον ιστοχώρο ygeia360.gr, των δραστηριοτήτων και του έργου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αντίτιμο 15.000 €, για την περίοδο 16/01/2014 – 30/06/2014". (διαβάστε ΕΔΩ).
Σήμερα η «Ελευθερία του Τύπου» επανέρχεται και κρεμάει ξανά στα μανταλάκια τον Π. Πολάκη γράφοντας στο πρωτοσέλιδό της «Ο Πολάκης σε (νεα) παράκρουση / ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ» ενω αναφέρει: «Λάσπη στους δημοσιογράφους που του ασκούν κριτική. Δεν απαντάει όμως σε όσα του καταλογίζουν για το θεμα των χειρουργείων στη Ζάκυνθο και τα εξωφρενικά ποσά για τη φύλαξη κτιρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Με σπασμένα φρένα (χθες) ο αναπληρωτής υπουργός μετά την αποκάλυψη της "Ελευθερίας", με καταγγελίες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα».
Προφανώς, έπεται συνέχεια...