ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Εχει «μαλακώσει» η κόντρα Αλαφούζου – Μαρινάκη

Τι απάντησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον Παπαχρήστο όταν του είπε ότι συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ

Λίγο οι διαφημίσεις της Ελευθερίας του Τύπου μέσα στο Survivor, λίγο ο Γ. Παπαχρήστος που συνεργάζεται και με τους δυο, λίγο τα χρόνια που έχουν περάσει… φαίνεται σαν να έχουν πέσει κάπως οι τόνοι! Τόσο όσο δηλαδή! Διότι η έχθρα Αλαφούζου Μαρινάκη που είναι από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές κόντρες της τελευταίας 6ετιας καλά κρατεί, αλλά κατά κοινή ομολογία παρατηρείται μια ύφεση!
Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν όταν τα δυο "αφεντικά" αποδέχθηκαν ο Γιώργος Παπαχρήστος να συνεργάζεται και με τον ΣΚΑΙ και με τη νέα καθημερινή εφημερίδα του πειραιώτη επιχειρηματία! Μάλιστα υπάρχει και μια αποστροφή που αποδίδεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτό και..
τη μεταφέρουμε με επιφύλαξη… όταν συζητούσε με τον Παπαχρήστο για την εφημερίδα και ο δημοσιογράφος του είπε «Πρόεδρε συνεργάζομαι και με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ» ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέγεται ότι του απάντησε «Δεν έχω πρόβλημα, αλλά έχουμε και ‘μεις ραδιόφωνο αν θέλεις»!
Οι τόνοι λοιπόν έχουν πέσει όχι ότι δεν υπάρχουν αιχμές… Σίγουρα όμως όλα τα παραπάνω βοήθησαν, για αυτό βλέπουμε πια ο ΣΚΑΙ να φιλοξενεί τις διαφημίσεις της Ελευθερίας του Τύπου και των Παραπολιτικών… Ενώ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού οι παρουσιαστές στο σώμα των εφημερίδων έχουν πλέον και την Ελευθερία του Τύπου, διαβάζοντας καθημερινά το πρωτοσέλιδο της.
Αναμφίβολα ο Γιώργος Παπαχρήστος συνέβαλε σημαντικά ώστε να «μαλακώσει» η κόντρα των δυο εφοπλιστών και προέδρων των αιωνίων… Ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να καταλαγιάσουν τα πάθη και οι διαφορές να μπουν στην άκρη!
- από το enimerosi24