ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Σβήνουν κεράκια και κερνάνε

 Τρία χρόνια για το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών

Τρία χρόνια στον ραδιοφωνικό αέρα κλείνουν την ερχόμενη Παρασκευή τα Παραπολιτικά 90,1 και οι παραγωγοί του ραδιοσταθμού ετοιμάζονται να το γιορτάσουν από νωρίς το πρωί μαζί με τους ακροατές και με πολλές εκπλήξεις και δώρα.
Πολιτικοί, καλλιτέχνες, προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της οικονομίας στέλνουν τις ευχές τους, ενώ όλες οι εκπομπές προσφέρουν εκατοντάδες γλυκά στους ακροατές τους που είναι προσφορά από γνωστά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.
Πέντε τυχεροί ακροατές που θα παρακολουθήσουν το..
πρόγραμμα του σταθμού για περισσότερες από τρεις ώρες μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα πενθήμερο στο ξενοδοχείο NAXOS Hotel με πρωινό και πληρωμένα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με το «Νήσος Σάμος» της Hellenic Seaways, μια διανυκτέρευση με πρωινό και γεύμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και τρία επώνυμα ρολόγια.
Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα από τα Παραπολιτικά 90,1 που έχουν μπει γερά στη μάχη της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και καθημερινά κερδίζουν όλο και περισσότερους ακροατές.