ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΕΣΗΕΑ: Το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης για ΕΔΟΕΑΠ

Και μια ανακοίνωση των Καρούτζου,  Σταθάτου και Δαυλού

Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει τα οριστικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, όπως αυτά προέκυψαν μετά την επανακαταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήσεως του υποψηφίου για το Διοικητικό Συμβούλιο Χριστόδουλου Αξελού.
Μετά την επανακαταμέτρηση προστέθηκε ένας σταυρός επιπλέον στον υποψήφιο για το Διοικητικό Συμβούλιο Χριστόδουλο Αξελό. Κατόπιν τούτου, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην εκλογή των υποψηφίων και επικυρώθηκε το αποτέλεσμα ως εξής:..
ΨΗΦΙΣΑΝ:  2469           ΒΡΕΘΗΚΑΝ:  2469      
ΕΓΚΥΡΑ:   2427 
ΑΚΥΡΑ: 28
ΛΕΥΚΑ:  14

Έλαβαν:
1. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
1 ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 881 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
2 ΣΤΑΘΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΥ) 744 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
3 ΔΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 613 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
4 ΝΤΕΛΕΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 600 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
5 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΠΟΠΗ (ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ) 519 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
6 ΑΞΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ) 504 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ
7 ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 485 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ
8 ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 475 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ
9 ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 449 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ
10 ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑ 393 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ
11 ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 316
12 ΤΟΥΦΕΞΗ ΜΟΣΧΑΝΘΗ (ΜΙΜΗ) 303
13 ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΚΑ 288
14 ΜΟΥΣΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 237
15 ΤΣΑΝΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 237
16 ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 235
17 ΜΠΟΛΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 214
18 ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) 193
19 ΖΑΡΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ 189
20 ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 169
21 ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 151
22 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 132
23 ΒΑΡΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 63
 2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
1 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 635 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
2 ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 569 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
3 ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 456 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ  
4 ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ) 399 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ
5 ΜΑΚΡΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 389
6 ΑΞΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 248
7 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 233
8 ΠΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 232

 ----

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Η λαθρεπιβάτης του ΕΔΟΕΑΠ και οι συνεργοί της στην λαθροχειρία», που υπογράφουν τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ  Νίκος Καρούτζος, Άντζυ Σταθάτου και Κωνσταντίνος Δαυλός:

"Οι μάσκες έπεσαν. Η κυρία Πόπη Χριστοδουλίδου προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την καρέκλα στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ακόμα κι αν –όπως όλα δείχνουν – υπάρχει περίπτωση να μην της ανήκει Στην αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων που υπέβαλε ο Χριστόδουλος Αξελός , η «έντιμη αγωνίστρια» κυρία Χριστοδουλίδου, αρνήθηκε εγγράφως να μετρηθούν εκ νέου οι δικοί της ψήφοι. Για ποιόν λόγο;; Τι είχε να φοβηθεί;; Μήπως είχε αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα;;

Στο ίδιο μήκος κλίματος και η δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ κα Χρύσα Σαλαβράκου , η οποία στην συνεδρίαση της εφορευτικής επιτροπής υποστήριξε την κυρία Χριστοδουλίδου προβάλλοντας το πρωτοφανές (!!!) νομικό επιχείρημα ότι οι ψήφοι της κυρίας Χριστοδουλίδου «είναι προσωπικά δεδομένα» !!! (Κιμ Γιόνγκ Ουν, ακούς;; Είσαι έτη φωτός πίσω) . Με αυτή την προφορική νομική γνωμοδότηση (αλήθεια ο δικηγορικός σύλλογος τι άποψη έχει;;) της κυρίας Σαλαβράκου εναρμονίστηκε και η εφορευτική επιτροπή, η οποία προχώρησε σε μονομερή επανακατεμέτρηση μόνο των ψήφων του Χριστόδουλου Αξελού, τις οποίες βρήκε κατά μίαν περισσότερες. Οι ψήφοι της κυρίας Χριστοδουλίδου είχαν άβατο !!!
Την ίδια ώρα κατατέθηκαν και άλλες ενστάσεις για επανακαταμέτρηση , οποίες κρίθηκαν εκπρόθεσμες , αν και κατατέθηκαν 3 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας , όπως ορίζει ο Νόμος.
Η όλη κατάσταση μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει για τις πρακτικές κάποιων που πλήττουν το κύρος της Ένωσής μας , της ιστορικής ΕΣΗΕΑ που διαχρονικά όρθωνε τα στήθη της ενάντια στα φασιστικά καθεστώτα και τις φασιστικές πρακτικές. Το προπύργιο της Δημοκρατίας κινδυνεύει από ολίγους επικίνδυνους θιασώτες της λαθροχειρίας και εκλογικούς λαθρεπιβάτες που αυτοαποκαλούνται «αγωνιστές αριστεροί» .
Είναι πλέον εμφανές ότι κάτι κρύβεται πίσω από την άρνηση κάποιων να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων της κυρίας Χριστοδουλίδου. Πρόκειται για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις που αποτελούν σοβαρή ένδειξη ότι η κα Χριστοδουλίδου δεν εξελέγη με την ψήφο των συναδέλφων αλλά δια της αλχημείας. Εμείς λαθρεπιβάτες δεν αναγνωρίζουμε.
Νίκος Καρούτζος
Άντζυ Σταθάτου
Κωνσταντίνος Δαυλός
Μέλη ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ (Χωρίς λαθροχειρίες)