ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η σταχτοπούτα και οι φούσκες

«Φανή Σαραντοπούλου: «Καλύτερα που η φούσκα έσκασε στα δικά μας χέρια και όχι στων παιδιών μας / Η οικονομική κρίση, το ταλέντο και η επιμονή της σύγχρονης σταχτοπούτας». Aυτός ήταν ο τίτλος της συνέντευξης που έδωσε στο bovary.gr η νύφη του Κ. Ι. Σαραντόπουλου και προκάλεσε (δικαίως) οργισμένες αντιδράσεις στα social media. Ο Σαραντόπουλος είναι ο γνωστός εργολάβος που (τρομάρα του) ήθελε να είναι και εκδότης. Ηταν αυτός που έβαλε λουκέτο στην εφημερίδα «Απογευματινή» πετάγοντας στο δρόμο χωρίς μισθούς και αποζημιώσεις 130 εργαζόμενους. Σταχυολογούμε από το fb πρώην εργαζόμενης στην ιστορική εφημερίδα της Φειδίου:
"Αυτό που εννοεί η νύφη του Κώστα Σαραντόπουλου, ο οποίος ..
πέταξε στο δρόμο 130 εργαζόμενους της Απογευματινής με στόχο να μας ζημιώσει κατά εκδικητικό τρόπο, είναι πως "καλύτερα που η φούσκα έσκασε στα χέρια των εργαζόμενων και όχι στα δικά μας".
Δε θα ξεχάσω που τότε (...) είχε γυρίσει και είχε πει σε συνάδελφο μου λίγο πολύ ότι δε θα πάρουμε οι εργαζόμενοι φράγκο και ποιο δικαστήριο θα τους καταδικάσει αυτούς.
Αυτή που πάνω της φορούσε πέντε μισθούς δικούς μας, ενώ εμείς μαζεύαμε λεφτά για να μη γίνει έξωση σε συνάδελφο.
Που τριγύρναγε στα ΒΠ και έλεγε με χαιρεκακία πως θα μας εκδικηθούν και δε θα μας δώσουν φράγκο. Όταν άνθρωποι που είχαν δουλέψει σκληρά επί σειρα ετών στην ιστορική εφημερίδα, η οποια ατυχώς είχε πέσει στα νύχια του πεθερού της αντιμετώπιζαν όχι μόνο την ανεργία και βιοποριστικό πρόβλημα, αλλα και προβλήματα υγείας, λόγω του στρες που τους προκάλεσαν αυτοι οι εγκληματίες.(...)