ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Εκδότης έβαλε στην τσέπη το δάνειο της επιχείρησης

…και τώρα τον κυνηγάει ο Στουρνάρας

Μπορεί οι  τράπεζες να μη δίνουν δάνεια, ο συγκεκριμένος όμως ιδιοκτήτης γνωστής επιχείρησης ΜΜΕ κατάφερε να εξασφαλίσει. Με ποιον τρόπο ή πιο σωστά με ποιες εγγυήσεις δεν είναι γνωστό. Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι υπήρξε πολιτική μεσολάβηση… Βεβαίως – για να τα λέμε και όλα, έξι μήνες πάλευε η Επιτροπή της Βουλής με τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ και δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι τράπεζες χορηγούσαν δάνεια με εντολή κυβερνητικών παραγόντων!
Για να επανέλθουμε όμως στην αρχική είδηση, λέγεται λοιπόν ότι η εν λόγω επιχείρηση ΜΜΕ.. κατάφερε να πάρει δάνειο και ο ιδιοκτήτης, αντί να επενδύσει τα χρήματα στην εταιρία… τα έβαλε στην τσέπη για να καλύψει προσωπικές του ανάγκες και υποχρεώσεις!
Συγκεκριμένα ακούγεται ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων πήγε για την αποπληρωμή προσωπικών του δανείων και της οικογένειάς του, άλλων υποχρεώσεων, αλλά και ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία… προκειμένου να κλείσει τρύπες που έχασκαν απειλητικά για την προσωπική του ακεραιότητα!
Το πρόβλημα όμως για τον κατά-χρεωμένο επιχειρηματία γνωστού ΜΜΕ δεν τελείωσε – όπως πίστευε, τακτοποιώντας τις προσωπικές του εκκρεμότητες. Και δεν τελείωσε, διότι οι τράπεζες που χορήγησαν το δάνειο διαπίστωσαν ότι τα χρήματα δεν έπεσαν στην επιχείρηση, αλλά μπήκαν στην τσέπη του επιχειρηματία!
Το αποτέλεσμα; Οι τράπεζες όπως είναι υποχρεωμένες πλέον ενημέρωσαν αναλυτικά με στοιχεία και χαρτιά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα!
- από το enimerosi24.gr