ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Οι ταλαντούχοι του ΔΟΛ και ο εχθρός

Ξανάγραψε ο διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνης Καρακούσης στο χθεσινό του άρθρο ότι "χωρίς αμφιβολία πια, οι πιστώτριες τράπεζες έχουν στη διάθεσή τους ένα ισχυρό περιουσιακό στοιχείο, αποτελούμενο από ταλαντούχο προσωπικό -ίσως το καλύτερο στον ελληνικό Τύπο". Οι περισσότεροι όμως από το προσωπικό, ταλαντούχοι και μη, έχουν κινήσει για άλλες πολιτείες και εφημερίδες. Πόσοι πια ταλαντούχοι να έχουν απομείνει (είναι και απλήρωτοι) στην Μιχαλακοπούλου;.. Ασε που έφυγε, λέει, και η «Σίβυλλα»...
***
Τελικά πότε θα εμφανιστεί  η Φιλαρμονική της Αγίας Πετρούπολης στο Ηρώδειο; Σίγουρα δεν θα πάρεις σαφή απάντηση στο ερώτημα αν είσαι αναγνώστης του ΒΗΜΑΤΟΣ..
Κι αυτό διότι στη σελίδα 12 του πολιτιστικού ενθέτου, η Μυρτώ Λοβέρδου μας πληροφορεί ότι η Φιλαρμονική της Αγίας Πετρούπολης θα εμφανισθεί στο Ηρώδειο στις 6 και 8 Ιουλίου. Λίγο πιο κάτω όμως, στην ίδια σελίδα, η Ίσμα Τουλάτου, επιμένει ότι η Φιλαρμονική της Αγίας Πετρούπολης θα εμφανισθεί στο Ηρώδειο στις 6 και 7 Ιουλίου.
***
Στον ΔΟΛ πλεον βλέπουν παντού εχθρούς και είναι κατανοητό μετά από τόσους μήνες απληρωσιάς και αβεβαιότητας. Μετά το «Ποιοι και γιατί θέλουν να κλείσουν το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ» (δείτε ΕΔΩ)  ήρθε και η λεζάντα για τη φωτογραφία πάνω αριστερά, στην ηλεκτρονική έκδοση του ΒΗΜΑΤΟΣ: Για να ξέρει τι συμβαίνει γύρω του ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενημερώνεται από «Το Βήμα». Ακόμα και στη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που οι σύντροφοί του θέλουν να μας κλείσουν.