ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Εμφύλιος σε εκδοτικό όμιλο

Η Ανάσταση για τον κλάδο του τύπου αργεί. Θα έλθει μέσα από την επερχόμενη και βίαιη αναδιάρθρωση του χώρου. Μέχρι τότε γινόμαστε και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες πολλών και σημαντικών εξελίξεων και γεγονότων. Για παράδειγμα ο εμφύλιος πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο management εκδοτικού ομίλου για την πρωτοκαθεδρία σε αυτόν και για την κατεύθυνση των επιλογών και των συνεργασιών του. Τα αφεντικά του ομίλου ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιους θα στηρίξουν.
***
Παράλληλα φαίνεται ότι άλλος, μικρότερος όμιλος, με πολυσχιδή δραστηριότητα στα..
ΜΜΕ οδηγείται σε χρηματοοικονομική ασφυξία. Η παρακμή του είναι πρόδηλη. Και το κυριότερο. Η οικογένεια φαίνεται ότι έχει παραιτηθεί από την προσπάθεια διάσωσης του ομίλου.
***
Θα εκπλήξει. Η πλούσια, φρέσκια και πολυεπίπεδη αρθογραφία της "Κυριακάτικης" η οποία ξεκινά το ταξίδι της, την επόμενη Κυριακή 23 Απριλίου. Τα δυνατά, αξιόλογα και άφθαρτα πρόσωπα της θα ταιριάξουν γάντι με την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας.
Η "Κυριακάτικη" θα σας κερνά τον καφέ σας.
***
Επέστρεψε... δυναμικά. Μετά την αποφυλάκιση του άρχισε να επιδίδεται ξανά σε αυτό που του αρέσει τόσο πολύ. Το παραγοντιλίκι. Μόνο που αυτή την φορά δεν πιάνει σε κανέναν. Γιατί η αποκάλυψη της οργάνωσης του έκανε τεράστια ζημιά. Κουίζ: Ποιος είναι; Το κουίζ συμπληρώνεται με δεύτερο: Σε ποιον καναλάρχη την έχει πέσει και τον πιέζει φορτικά να του δώσει μια εκπομπή στο κανάλι του για να βγάλει όλα τα άπλυτα στην φόρα;
Ο καναλάρχης δεν τσιμπάει.

Σάτυρος / fmvoice