ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ο αγώνας για ανοιχτό ΔΟΛ συνεχίζεται

Σήμερα 3-4-2017 εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 963/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία ο Δ.Ο.Λ. τέθηκε σε καθεστώς έκτακτης ειδικής διαχείρισης με διαχειριστές την εταιρεία ορκωτών λογιστών GRANT THORNTON και την δικηγορική εταιρεία ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου:
α) Η διοίκηση του Δ.Ο.Λ. περνάει στους ανωτέρω διαχειριστές,
β) Οι διαχειριστές υποχρεούνται να διατηρήσουν σε λειτουργία τις δραστηριότητες του Δ.Ο.Λ. (εφημερίδες, ιστοσελίδα, περιοδικά, ραδιόφωνο) έως την μεταβίβαση της επιχείρησης η οποία θα γίνει με πλειοδοτικό διαγωνισμό επίσης,
γ) Οι διαχειριστές υποχρεώνονται να αναζητήσουν κατάλληλη χρηματοδότηση ώστε να.. καλύψουν τα έξοδα λειτουργίας της επιχείρησης μέχρι την μεταβίβασή της είτε ως σύνολο, είτε κατά δραστηριότητα (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, in.gr, BHMA FM κλπ.).
Η ΕΠΗΕΑ θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της διαδικασίας αυτής της έκτακτης ειδικής διαχείρισης και θα παρέμβει αν χρειαστεί με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχεια της δραστηριότητας του Δ.Ο.Λ. την διασφάλιση της μισθοδοσίας των συναδέλφων από τους διαχειριστές και την πλήρη ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους.