ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αδωνις: Είστε κομμουνιστές, αγράμματοι

ΒΙΝΤΕΟ
«Τι θα πει η χώρα είναι χρεοκοπημένη κ. Γεωργιάδη; Εσείς ψάχνατε πιστοποιητικό βιωσιμότητας». Αυτή η παρατήρηση του Κ. Ζαχαριάδη με την υπενθύμιση ότι η Ν.Δ. θεωρούσε το χρέος βιώσιμο στάθηκε αφορμή για άλλο ένα ακροδεξιό παραλήρημα από τον Αδωνι Γεωργιάδη:
«Δεν έχετε καταλάβει πως δουλεύουν οι αγορές, είστε κομμουνιστές, αγράμματοι, μην ανοίγετε το στόμα σας, είστε άσχετοι πραγματικά».
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ φανερά εκνευρισμένος από την συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας έχασε για άλλη μια φορά την ψυχραιμία του καταφεύγοντας.. σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου.
Ο Κ. Ζαχαριάδης κατήγγειλε το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κλίμα που καλλιεργεί ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ.: «Να αποδοκιμάσει την τοποθέτηση «κομμουνιστές, αγράμματοι» ο κ. Μητσοτάκης διότι η Ν.Δ. παρά τις σημαντικές μας ιδεολογικές αντιπαραθέσεις στη μεταπολίτευση ήταν συντηρητικό κόμμα αλλά όχι διχαστικό όπως ήταν κ. Γεωργιάδης και δεν  έφερνε στην πολιτική αντιπαράθεση τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα. Είστε ότι πιο συντηρητικό βγαίνει από τη δεκαετία του 40 και του 60, 70.»
Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πολιτική εκπομπή, "είστε κομμουνιστές αγράμματοι" με απαξιωτικό ύφος, αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πολιτική παιδεία, το ήθος αλλά και το ότι η ανάλυσή του δεν διαφέρει δυστυχώς λεκτικά από τις αναλύσεις των σκληρών προπαγανδιστών της χούντας" αναφέρει σε δήλωσή που εξέδωσε ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Κατ. Μπρέγιαννη (avgi)