ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τι κερνάει ο Μητσοτάκης;

Τώρα που παρελαύνουν από το γραφείο του οι πολιτικοί αρχηγοί για να συζητήσουν κοινή γραμμή πίεσης για εκλογές, ο Κυρ. Μητσοτάκης κερνάει εσπρέσο από μια καινούργια καφετιέρα που έχει προμηθευτεί. Τον καφέ ετοιμάζει μία από τις συνεργάτιδές του και επειδή καφές σκέτος δεν πίνεται, ο Πρόεδρος έχει φροντίσει να προσφέρει και σοκολατάκια. Οχι όποια- όποια, αλλά διαίτης με καβουρδισμένα αμύγδαλα. Tο αγαπημένο του ρόφημα δεν είναι ο καφές (τι να κάνει όμως αναγκάζεται και τον πίνει αφού τον κερνά) αλλά το τσάι. Και ξέρετε ποια μάρκα προτιμά;..
Την...«Τρόικα» (Kusmi Tea Troika).
Όπως λέει το τσάι «Τρόικα» «διαθέτει τρία βασιλικά, όπως χαρακτηρίζονται, εσπεριδοειδή, ήτοι περγαμόντο, πορτοκάλι και μανταρίνι». Να σκεφθείτε ότι, όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και είχε συναντήσεις με την τρόικα και τον (πολύ) κ. Τόμσεν, αντί να τους προσφέρει σουβλάκια (όπως έκανε ο Ι. Στουρνάρας), τους κερνούσε τσάι Τρόικα (και τους τρέλαινε κάθε φορά).
- από τον Βηματοδότη