ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αποκλειστικό!..

Ειδησεογραφία να την πιείς στο ποτήρι, δεν λέω. Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση (έλα ρε!), θα πάρει ο Τσίπρας τηλέφωνο τη Μέρκελ (έχουμε τηλέφωνα στην Ελλάδα;), ένας στους τρεις Έλληνες δεν θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (αδερφέ σου έχω αποκλειστική πληροφορία: δύο στους τρεις Έλληνες δεν τον ψήφισαν), κίνδυνος από την ακτινοβολία των κινητών (κι άλλο αποκλειστικό: όλες οι ακτινοβολίες εγκυμονούν κινδύνους), φτάσαμε σε σημείο να είναι πρώτη είδηση (κυρίως σε αντιπολιτευτικά ΜΜΕ, είναι η αλήθεια) το γεγονός ότι σήμερα ξεκινάνε οι μίνι συντάξεις του Κατρούγκαλου. Μη μου το λες Νινέτα μου, θα φαρμακωθώ!
Αλλά υπάρχει και μια άλλη εξέλιξη που εμφανίζεται στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, όσο.. κι αν μερικές εξ αυτών κάνουν ό,τι μπορούν για να τη θάψουν κάτω από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σόφης Πασχάλη. Σήμερα είναι να απολογηθεί αυτό το καϊνάρι, ο 42χρονος Χρυσαυγίτης που συνελήφθη για την επίθεση στον φοιτητή.
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου που υπογράφει ο Χρήστος Ξανθάκης στο newpost (ΕΔΩ) υπό τον τίτλο «Η κληρονομιά της ακροδεξιάς και της παλαβομάρας»