ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Κ. Χαρδαβέλλας: Θα πληρώνουμε κανονικά και δεν θα είμαστε «γαλέρα των σκλάβων»

Στα περίπτερα η Κυριακάτικη Εφημερίδα - Ποιος την βγάζει και ποιοι γράφουν 

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα η νέα κυριακάτικη εφημερίδα με το όνομα «Κυριακάτικη εφημερίδα» που μας κερνάει και... καφέ από τα everest. Iδιοκτήτης είναι, σύμφωνα με την ταυτότητα της εφημερίδας, οι «Κυριακάτικες Εκδόσεις ΜΙΚΕ» και εκδότης ο Νίκος Μανεσιώτης.
Ο Κώστας Χαρδαβέλας εμφανίζεται σε ρόλο Συμβούλου Εκδοσης με διευθυντη σύνταξης τον Κώστα Ψωμιάδη και αρχισυντάκτη τον Γιώργο Σκορδίλη (παλαιότερα στέλεχος της Boussias Communications και επί σειρά ετών ραδιοφωνικό παραγωγό). Αρχισυντάκτρια Υλης είναι..
η Φωτεινή Νασιάκου και υπεύθυνη του ατελιέ η art director Ευαγγελία Βέττα.
Πρωτοσέλιδο της «Κυριακάτικης εφημερίδας» είναι ρεπορτάζ του Κώστα Χαρδαβέλλα για τα ελικόπτερα Χιούι που χαρακτηρίζονται ως "Ιπτάμενα φέρετρα", ενώ ξεχωρίζει και η συνέντευξη του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη που μιλάει για τα προσωπικά του σχέδια στην Αννα Καραβοκύρη και τον Κ. Μανεσιώτη.
Επίσης η Έφη Μπαρμπάτση έχει ρεπορτάζ για το «κονκλάβιο» του Μαξίμου ενώ η Δέσποινα Μπρούσαλη γράφει για τη «μετάνοια» του Κ. Πάσσαρη και την περίεργη κωλυσιεργία των δικαστικών αρχών στο αίτημα του να εκδοθεί στην Ελλάδα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το κείμενο του Κ. Χαρδαβέλλα στην τελευταία σελίδα όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
(...) Η εφημερίδα που κρατάτε σήμερα στα χέρια σας, είναι η νοικοκυρεμένη, τίμια, καθαρή και χωρίς "υποστυλώματα" και πάτρωνες- νταβατζήδες, προσπάθεια μιας ομάδας δημοσιογράφων που υλοποιούν το όνειρό τους. (...) Η Κυριακάτικη δεν θα στερεί το μηνιάτικο από τους συνεργάτες της καλώντας τους συνεχώς να βάλουν πλάτη και δεν θα είναι η "γαλέρα των σκλάβων" για τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της(...).
ΥΓ Η Κυριακάτικη έχει 48 σελίδες, τιμάται 3 ευρώ (μας κακοφάνηκε λίγο) και φιλοξενεί άρθρα των Χρ. Γιαλλουρίδη, Κ. Παπαδημητρίου, Κ. Μίχαλου, Θ. Σοφού και Δ. Λινού. Επίσης υπάρχει στήλη Media από τη Ντέπυ Γκολεμά, Αυτοκίνητο από τον Πέρη Χαλάτση, Αθλητικά σε συνεργασία με το επιτελείο της SportDay, Διατροφή από τον Κωνσταντίνο Χαρδαβέλλα, Media από τη Ντέπυ Γκολεμά, και κοσμικά «Γένους θηλυκού» από την Κατερίνα Γιατζόγλου...