ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ο συνταξιούχος...

Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα στον ΔΟΛ χωρίς τη διοίκηση του Σταύρου Ψυχάρη; Το ερώτημα στην ουσία είναι ρητορικό, αφού η απουσία του έτσι κι αλλιώς σηματοδοτεί μια νέα εποχή η οποία θεωρητικά ξεκίνησε από το Φεβρουάριο που «έσκασε» η εταιρία και δρομολογήθηκαν οι σημερινές εξελίξεις.
Για αυτό περισσότερο σημαντικό απο ‘δω και πέρα είναι να δούμε ποια στάση θα κρατήσει ο ίδιος, αλλά και τα στελέχη του οργανισμού που έχουν και την ουσιαστική ευθύνη για την έκδοση των εφημερίδων και τη συνολικότερη λειτουργία των Μέσων.
Με άλλα λόγια ελάχιστη σημασία έχει πλέον πώς θα κινηθεί νομικά ο πρώην εκδότης, σε σχέση με τις επιχειρήσεις του… Προφανώς δεν είναι αδιάφορo αλλά περισσότερο ενδιαφέρον..
έχει να δούμε αν ο ίδιος θα επιδιώξει να διατηρήσει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα την επόμενη ημέρα στον οργανισμό και αν φυσικα είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο από τους υπόλοιπους δημοσιογράφους και τα στελέχη του.
Για παράδειγμα θα συνεχίσει να γράφει το κύριο άρθρο του «ΒΗΜΑτος» κάθε Κυριακή; θα έχει λόγο στη γραμμή της εφημερίδας;
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν συνεχίσει να εμφανίζεται στον οργανισμό έστω και με την ιδιότητα του (συνταξιούχου) δημοσιογράφου, δύσκολα θα υπάρξει κάποιος να του αρνηθεί, είτε να γράφει το editorial της εφημερίδας είτε να περνά τη γραμμή του, όπου το επιθυμεί.
Άλλωστε στον ΔΟΛ όλοι γνωρίζουν ότι ο Σταύρος Ψυχάρης, ζει και αναπνέει για να γράφει το κυριακάτικο άρθρο της εφημερίδας…

-από κείμενο που δημοσιεύτηκε στο enimerosi24