ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αγωγή Ψυχάρη κατά εργαζομένων του Βήμα FM

Ζητά να σταματήσουν τις επισχέσεις εργασίας, και να του πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα!
 
Την ίδια στιγμή που όλος ο ΔΟΛ είναι εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την «ειδική διαχείριση» του Συγκροτήματος, ο Σταύρος Ψυχάρης στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον των (πρώην;) εργαζομένων του.
Στο στόχαστρό του, αυτή τη φορά, είναι 13 εξ αυτών οι οποίοι εργάζονται στο Βήμα 99.5 και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας - εναντίον των Παπαστάθη, Παπαπαναγιώτου, Γελασάκη, Μπόλια, Κολτσίδα, Σαουλίδου, Περδικάρη, Διακόπουλο, Δρούτσα, Σκιαδά, Ψαρίδη κ.ά. . Με την αγωγή του, ο εκδότης υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι έχει καταβάλλει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο δύο μισθούς σε δύο δόσεις, μαζί με το δώρο.. των Χριστουγέννων. Ενώ ζητά από τους εργαζόμενους να διακόψουν άμεσα τις επισχέσεις και να... πληρώσουν και τα δικαστικά του έξοδα!
H αγωγή φέρει ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου αλλά επιδόθηκε στους εργαζόμενους στις 20 Μαρτίου. Μπορεί να μοιάζει τρελή ως κίνηση αλλά αποτελεί δικηγορική πρακτική...
Ο Βήμα 99.5 τον τελευταίο καιρό φυτοζωεί, με πολλά κενά στο πρόγραμμά του, ωστόσο κάποιοι επέστρεψαν στα πόστα τους ειδικά μετά το άνοιγμα του λογαριασμού του Άργους, που τροφοδοτεί όσο το δυνατόν τις δραστηριότητες του ΔΟΛ.

- από το e-tetradio