ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

«Eίστε τοξικοί, ρε!»

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
Και όμως, αγαπητέ Παναγιώτη από τα Σεπόλια, παρά την αμφιβολία που εκφράζεις στο συνοδευτικό σου σημείωμα, διάβασα με ενδιαφέρον όλο το οργισμένο γράμμα σου –και τις 12 πυκνογραμμένες σελίδες που δεν αφορούν μόνο αθλητικά, αλλά πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Σε πολλά συμφωνώ, σε πολλά διαφωνώ και με αρκετά από αυτά που θίγεις (και τα πολιτικά) έχω ασχοληθεί –μάλιστα σε κάποια με πνεύμα που είναι κοντά στο δικό σου. Βρίσκω εύστοχη πιστολιά (στον κρόταφο!) εκείνο το «είστε τοξικοί, ρε!» που γράφεις για..τους δημοσιογράφους. Μαζί σου! Αλλά είμαι χώρια στο..
τσουβάλιασμα όλων, κάτι που δεν είναι δημοκρατικό. Και εσύ φαίνεσαι δημοκράτης. Να είσαι καλά, Παναγιώτη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

- από κείμενο του Διονύση Βραϊμάκη για τον προπονητή του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή που δημοσιεύεται στη Live Sport της Παρασκευής (διαβάστε τo ολόκληρο στο harddog-sport - ΕΔΩ)